INTERNATIONAL HOUSE BUCHAREST SI ENGLISH KIDS ACADEMY

INTERNATIONAL HOUSE BUCHAREST SI ENGLISH KIDS ACADEMY

February 19, 2018

Franke Romania a participat alaturi International House Bucharest si English Kids Academy la cea de-a IV-a editie a Balului Britanic, eveniment cu miza profunda pentru educatia si viitorul copiilor din Romania, cu o zi inainte de Parada Oficiala din Londra, organizata cu ocazia Queen’s Birthday. Balul Britanic beneficiaza an de an de spriijinul Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti si de atentia Casei Regale a Marii Britanii care a transmis Mesajul Reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a, dedicat copiilor si parintilor prezenti la eveniment. Balul se afirma ca un eveniment educational si cultural de elita, in cadrul caruia copiii primesc premii educationale si au parte de o experienta de neuitat cu o multime de surprize. Printre premiile acordate copiilor se numara: tabara educationala de doua saptamani in Marea Britanie, tabere cu profesori britanici in Romania, produse educationale, carti, rechizite, vouchere cu premii, multe surprize culinare si momente artistice dedicate lor.

Cu a aceasta oczaie Franke Romaia a acordat ca premiu o tableta oferita pentru concursul de CREATIVITATE SI IMAGINATIE PENTRU TEMA ANULUI: WHEN I GROW UP elevului : Stefan Curelariu – clasa a IV-a din scoala 117.
In timpul evenimentului Masterchefii Alex Cartu si Mehrzad Moghazehi i-au incantat pe copii si parinti cu Muschi de vita in sos de vin cu rozmarin.

Abonare newsletter