CUPTOR FRANKE COUNTRY CM 981 M CO RAMATO

Cod produs: 116.0183.309
4.429 00RON

Price retail

+ -
Inainte de a efectua plata va rugam sa contactati telefonic reprezentantul Franke Magazin Online la numarul de telefon 0745 999 599. Pentru preturi si stocuri va rugam sa ne contactati la numarul mai sus mentionat.
stock

Descriere generala

Cuptorul Franke Country CM 981 M Ramato este un cuptor ideal pentru bucatariile clasice, si care beneficiaza de un plus privind functionalitatea datorita tehnologiei dinamice de gatit cu care este imbunatatit.

DCT – Dynamic Cooking Technology - directioneaza caldura astfel incat este posibila gatirea diferitelor tipuri de alimente -de la peste la deserturi- in cuptor, in acelasi timp, fara ca aromele sa se amestece.

Garantie 3 ani

Cuptor electric Country finisaj ramato, clasa energetica A, dimensiune 60, volum 63 litri, 12 functii, 3 randuri de geamuri.
Cuptoarele Franke sunt dotate cu o tehnologie care permite mentinerea usii exterioare reci. Suprapunearea mai multor geamuri termoflexive creeaza o bariera termica care impiedica transmiterea caldurii spre geamul exterior. Caldura este mentinuta in interior, pierderile fiind minime, ceea ce inseamna si reducerea consumului de energie.
Clasa energetica: A
Dimensiune: 60 cm
Volum: 63 L
Programare: Programare electronica cu display LCD si butoane
Functii: 12
Programe exclusive: Meniu Complet asistat/ Wellnes Asistat/ Pizza Plus Asistat

Technical Information

Clasa Energetica A
Alimentare Electric
Culoare Ramato
Coacere Grill Da
Latime cuptor 60 cm
Numar de geamuri 3
Numar functii 12

Video


Produse complementare: CUPTOARE|CUPTOARE MULTIFUNCTIONALE RUSTICE

HOTA FCL 924 CO RAMATO

2.89050RON
Vezi produsul

PLITA FRANKE TREND LINE FHTL 755 4G TC CO C RAMATO

2.43800RON
Vezi produsul
Abonare newsletter