CHIUVETA MRG 651 OYSTER

Cod produs: CHIUVETA MRG 651 OYSTER
1.526 00RON

Price retail

+ -
Inainte de a efectua plata va rugam sa contactati telefonic reprezentantul Franke Magazin Online la numarul de telefon 0745 999 599. Momentan site-ul www.frankemagazinonline.ro se afla in reconstructie. Pentru preturi si stocuri va rugam sa ne contactati la numarul mai sus mentionat.
pre-order

Descriere generala

Chiuveta din fragranite MARIS are doua cuve, una mica si este prezentata intr-o culoare noua: OYSTER si cu un accesoriu inclus (vasul de inox perforat), special creat pentru cuva mica. Cuva mica este deosebit de utila pentru scurgerea pastelor, fructelor, etc.
Chiuveta Maris este simpla, dar eleganta, designul acesteia poate fi completat cu bateria din aceeasi gama.

Confectionata dintr-un amestec de granit natural si o rasina acrilica, supusa la o temperatura si presiune inalta s-a obtinut o structura omogena, rezistenta la o temperatura de pana la 280ºC si la utilizare intensa, chiuveta de fragranit e solutia ideala pentru orice bucatarie .

 
 

Dimensiuni: 60 cm 
Dimensiuni: 970x500 mm
Dimensiuni incastrare: 950x480 mm
Dimensiuni cuve: 350X425X200 mm- cuva mare/ 302X160X140 mm-cuva mica 
Adancime cuva: 200 mm cuva mare/ 130 mm cuva mica
Rezistenta maxima la socuri termice si mecanice, nu se fisureaza, nu se zgarie, nu se sparge. Usor de curatat, mentinerea curata a suprafetei este asigurata prin tehnologia integrata SANITIZED (ioni de argint). Aceasta inovatie introdusa in chiuvetele fragranite ajuta la mentinerea curata a suprafetei chiuvetei si ofera chiuvetei o protectie de lunga durata. Nu inlocuieste curatarea, insa ajuta la pastrarea suprafetelor in conditii igienice.
 Ionii de argint sunt introdusi in granit in procesul de fabricatie pentru o protectie indelungata. Testele demonstreaza faptul ca 99% dintre bacterii nu se vor mai inmulti. 
Garantie 15 ani
 

Produse complementare: CHIUVETE BUCATARIE|CHIUVETE FRAGRANITE|PRODUSE NOI

BATERIE MARIS PLUS ASPECT INOX

91180RON
Vezi produsul

BATERIE ATLAS CLEAR INOX

1.42410RON
Vezi produsul
Abonare newsletter