CHIUVETA MRG 610 BIANCO

Cod produs: 114.0477.400
1.353 00RON

Price retail

+ -
Inainte de a efectua plata va rugam sa contactati telefonic reprezentantul Franke Magazin Online la numarul de telefon 0745 999 599. Momentan site-ul www.frankemagazinonline.ro se afla in reconstructie. Pentru preturi si stocuri va rugam sa ne contactati la numarul mai sus mentionat.
pre-order

Descriere generala

Chiuveta din fragranite Maris cu finisaj BIANCO are o singura cuva, si este fara picurator.
Beneficiind de dimensiuni generoase ale cuvei(585/520 mm), ea poate fi o varianta potrivita pentru bucatariile cu picurator separat. La fel, lungimea totala fiind de doar 585 mm, ea poate fi montata si in chicinete sau in bucatarii in care blatul este mai mic. Designul chiuvetei poate fi completat prin bateria Maris

Confectionata dintr-un amestec de granit natural si o rasina acrilica si supus la o temperatura si presiune inalta, astfel obtinandu-se o structura omogena, rezistenta la o temperatura de pana la 280ºC si la utilizare intensa.
Franke vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra prin chiuveta Maris cu o cuva, care poate fi montata si in chicinete sau in bucatarii in care blatul este mai mic. Designul chiuvetei poate fi completat prin bateria Maris
 

Baza: 60 
Dimensiuni
: 585x520mm
Dimensiuni incastrare: 565x500 mm
Adancime cuva: 200 mm
Rezistenta maxima la socuri termice si mecanice, nu se fisureaza, nu se zgarie, nu se sparge. Usor de curatat, mentinerea curata a suprafetei este asigurata prin tehnologia integrata SANITIZED (ioni de argint), Aceasta inovatie introdusa in chiuvetele fragranite ajuta la mentinerea curata a suprafetei chiuvetei si ofera chiuvetei o protectie de lunga durata. Nu inlocuieste curatarea, insa ajuta la pastrarea suprafetelor in conditii igienice. Ionii de argint sunt introdusi in granit in procesul de fabricatie pentru o protectie indelungata. Testele demonstreaza faptul ca 99% dintre bacterii nu se vor mai inmulti. 

 

Produse complementare: CHIUVETE BUCATARIE|CHIUVETE FRAGRANITE|PRODUSE NOI

BATERIE MARIS PLUS DUS CROM-WHITE

1.22500RON
Vezi produsul

BATERIE MATRIX CROM

57578RON
Vezi produsul

BATERIE MARIS PLUS ASPECT INOX

91180RON
Vezi produsul

BATERIE JOY COCKTAIL DUS CROM

1.17970RON
Vezi produsul
Abonare newsletter