BATERIE NEPTUNE EVO EXTRACTIBIL CROM-ALB

Cod produs: 115.0373.944
1.194 08RON

Price retail

+ -
Inainte de a efectua plata va rugam sa contactati telefonic reprezentantul Franke Magazin Online la numarul de telefon 0745 999 599. Momentan site-ul www.frankemagazinonline.ro se afla in reconstructie. Pentru preturi si stocuri va rugam sa ne contactati la numarul mai sus mentionat.
stock

Descriere generala

BATERIE NEPTUNE EVO EXTRACTIBIL CROM-ALB

Baterie Neptune cu dus, finisaj crom-alb, monocomanda, monojet orientabil, rotatie pipa 360 de grade.
Compania Franke va propune baterii pentru bucatarie cu un grad ridicat al functionalitatii. Este disponibila o gama ampla de finisaje, de la crom si pana la culori perfecte care se asorteaza cu chiuvetele din Fragranite si Tectonite.
Toate bateriile Franke sunt echipate cu cartus cu pastile ceramice, mult mai rezistente fata de alte tipuri de cartuse disponibile.
Duş extractibil.
Unele modele sunt prevăzute cu duș; datorită posibilităţii de a ajunge in orice punct al chiuvetei, duşul oferă uşurinţă în manevrare şi uşurează munca în bucătărie.
Respect pentru mediul înconjurător.
Mânerul pe laterală in punctul zero corespunde livrarii apei reci. Livrarea apei calde se face doar la cerere. În acest fel, debitul jetului se obţine în funcţie de necesitate.
Economie de apă
Disponibil la mai multe multe, noul cartuş de 25mm garantează economia de apă şi răspunde cerinţelor pentru siguranţa copiilor. Poziţia intermediară permite trecerea prin debitul mediu atunci când se deschide bateria.
Economie de energie.
Un dispozitiv montat în faza de instalare, permite setarea temperaturii apei calde, reducând semnificativ consumul de energie.
Produs recomandat - filtru (0399470)

Technical Information

Discuri ceramice Da
Dus extractibil jet dublu Nu
Racorduri alimentare inox
Rotatie pipa 360 °
Tip cu dus
Tip cartus ceramic Ř 25
Tip comanda monocomanda
Baza 50 mm

Produse complementare: BATERII

PLITA FHTL 604 3G TC GF C GRAFITE

1.84240RON
Vezi produsul

PLITA FHM 604 3G TC OA E AVENA

1.79540RON
Vezi produsul

PLITA FHTL 755 4G TC SH E SAHARA

2.00690RON
Vezi produsul

HOTA MARIS FREE 80 (MIRROR)

3.58400RON
Vezi produsul
Abonare newsletter