BATERIE ACTIVE PLUS GRAFITE

Cod produs: 115.0373.820
971 09RON

Price retail

+ -
Inainte de a efectua plata va rugam sa contactati telefonic reprezentantul Franke Magazin Online la numarul de telefon 0745 999 599. Pentru preturi si stocuri va rugam sa ne contactati la numarul mai sus mentionat.
stock

Descriere generala

BATERIE ACTIVE PLUS GRAFITE

Baterie Active, monocomanda, finisaj grafite, cu jet orientabil, rotatie pipa 360 de grade.
Compania Franke va propune baterii pentru bucatarie cu un grad ridicat al functionalitatii. Este disponibila o gama ampla de finisaje, de la crom si pana la culori perfecte care se asorteaza cu chiuvetele din Fragranite si Tectonite.
Toate bateriile Franke sunt echipate cu cartus cu pastile ceramice, mult mai rezistente fata de alte tipuri de cartuse disponibile.
Respect pentru mediul înconjurător.
Mânerul pe laterală in punctul zero corespunde livrarii apei reci. Livrarea apei calde se face doar la cerere. În acest fel, debitul jetului se obţine în funcţie de necesitate.
Economie de apă.
Disponibil la mai multe multe, noul cartuş de 35mm garantează economia de apă şi răspunde cerinţelor pentru siguranţa copiilor. Poziţia intermediară permite trecerea prin debitul mediu atunci când se deschide bateria.
Economie de energie.
Un dispozitiv montat în faza de instalare permite setarea temperaturii apei calde, reducând semnificativ consumul de energie.
Produs recomandat - filtru (0399470)


Produse complementare: HOTE

CHIUVETA FRANKE KUBUS SOTTOTOP KBG 110-34 GRAFITE

1.36400RON
Vezi produsul

CHIUVETA FRANKE KBG 210-50 GRAFITE

1.69600RON
Vezi produsul

CHIUVETA FRANKE FRAGRANITE MARIS 651 GRAFITE

1.56168RON
Vezi produsul
Abonare newsletter